Home

Jsentertainment is een bedrijf dat sinds 2005 werkzaam is in de verhuurbranche. Het assortiment dat wij u kunnen aanbieden is zeer uitgebreid, hiermee bieden wij u als potentiele huurder de mogelijkheid alle benodigheden die nodig zijn onder 1 dak te reserveren. Naast de verhuur van een groot aantal luchtkussens geven wij u ook graag advies en doen wij u een aanbieding welke betaalbaar is, daarmee maken wij ieder feest buiten(gewoon) leuk.

Mede door onze bezorgservice, hebben wij in de afgelopen jaren vele huurders in de regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Epe en Vaassen van dienst mogen zijn. Hierdoor hebben wij dan ook veel kinderen maar ook volwassenen speelplezier geboden. Bij veel van deze huurders werden zelfs de attributen gratis bezorgd, op de link bezorgkosten kunt u bekijken wanneer u geen bezorgkosten hoeft te betalen. 

Kijkt u gerust onze website eens door, er staat vast wel iets voor uw gading bij. Kunt u iets niet vinden, neemt u dan gerust contact op met één van onze medewerkers, zij helpen u met alle plezier naar een oplossing te zoeken.

Met vriendelijke groet,

Het verhuurteam